Eclipse

2010.06.30. 10:36 Ditty21

Tegnap (vagyis inkább ma hajnalban) voltam az Eclipse éjféli vetítésén. Tudom, kicsit elvetemült, de hát ez van, imádom:)

 

Azt kell mondanom, hogy szinte tökéletes lett a film. Teljes mértékben visszaadja a könyv hangulatát, egyetlen fontos részt sem hagytak ki. Ami nagyon tetszik az az, hogy egyértelmű, hogy néhány helyen lehetett volna jobb megoldást is alkalmazni, vagy izgalmasabbá tenni az egészet, mégis ragaszkodtak a könyvhöz. Ez nálam hatalmas jó pontot érdemel, mert pl. a Harry Potter filmeket azért utáltam meg mert nem adtak arra, hogy a könyvet adja vissza. De az Eclipset imádom:) nagyon jók az animációs jelenetek, nyilván van néhány dolog amit kissé elnagyoltan tettek bele a filmbe, de így is benne van a lényeg.

 

A farkasfanoknak csak azt tudom mondani, hogy imádni fogják (Jacobék rengeteget mászkálnak félmeztelenül:D), de a vámpírosok sem fognak csalódni. A Cullenekről annyit, hogy Esmet nagyon jó volt végre nem az „anya” szerepében látni, és Rosalie szerintem sokkal szebb mint az előző részekben. Alice meg még mindig imádnivalóan idegesítő:) abszolút kedvenc.

 

Edward és Jake "harca" Belláért is nagyon tetszett. Főleg amikor a hegyen vannak a sátorban és beszélgetnek amíg Bella alszik. Mindkettőjük fájdalma átérezhető és érthető Bella zavara is amit a normális emberi élet és a vámpírlét közti választás okoz.

 

A Volturi megformálása szerencsére nem változott, szerintem nagyon eltalálták őket. Az viszont kicsit zavaró, hogy Victoria más, de nem vészes és ez a csaj is nagyon jól alakítja.

 

A 2 favorit jelenet: -Jake megcsókolja Bellát, ő meg megüti... nagggyon jóóóó:D

- Charlie próbál az óvatosságról zagyválni Bellának és nem fogja föl amit Bella mond, úgyhogy a csaj a végén szimplán közli, hogy ő még szűz. Reméltem, hogy ezt nem fogják kihagyni, a könyvben is imádtam:D

 

Akinek egy kicsit is tetszettek az előző részek, azt mondom nézze meg, nem fog csalódni:)

 

Szólj hozzá!

Címkék: vámpír victoria twilight alkonyat nikki reed kristen stewart taylor lautner twilight saga bella swan volturi alkonyat twilight alice cullen twilight alkonyat eclipse bemutató eclipse premier

A bejegyzés trackback címe:

https://gossip-sisters.blog.hu/api/trackback/id/tr462120380

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása