Rob és a hazhozszállított kaják

2010.08.03. 09:04 Julcsiiii

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Robert Pattinson kizárólag házhozszállított kajákkal táplálkozik, és szerinte sosem volt olyan egészséges, mint manapság.
Rob maximum egy pirítóst képes elkészíteni, plusz rengeteget utazik, és mindig idegen konyhákban kellene feltalálnia magát, úgyhogy inkább tökélyre fejlesztette a kajarendelés művészetét.
"Ismerem Los Angeles, New York, és London legjobb házhozszállító cégeit, van, amelyiknek fejből vágom a telefonszámát is! Olyanokra mentem rá amelyek a reggelitől egészen a vacsoráig mindenféle ételeket kínálnak. Imádom, amikor ébredés után csak ajtót nyitok, és már ott is van egy kis zacskóban a reggelim!"
- mesélte lelkesen, majd az aggódókat megnyugtatandó hozzátette, hogy úgy érzi, tökéletesen fitt, és ez is bizonyítja, hogy mennyire egészséges étkeket vesz magához.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gossip-sisters.blog.hu/api/trackback/id/tr412194963

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása