Kristen kiturja Angelina Joliet?

2010.06.20. 20:11 Julcsiiii

Igen, rosszul áll Angelina szénája, ugyanis a Wanted című filmet folytatni szeretnék, és az első részben Angelina volt a női főszereplő. Viszont Kristen is szóba került, és a jelek szerint Ő a nyerő a szervezők számára...

Sokmindenkiben felmerült hogy miért pont Kristen? Hiszen van nálla "tökösebb" csaj is. Igaz hogy nagy sztár meg minden, de miért pont Ő? Én erre csak azt tudnám felelni hogy, azért mert Kristen tehetséges, annyi filmben játszott már, épp ideje hogy megmutassa a kemény oldalát is! Ugyanis eddig volt már, "rabló" a Kabd el a kölyköt című filmeben, bújkáló kislány a Pánik szobában, esetlen lány a Twilight saga filmekben, drogos tinédzser a Kalandparkban, rúdtáncos a Welcome to the Riley című hazánkban még be nem mutatott filmben, Joan Jett a The Runawysben és még sorolhatnám... Kristen nem egyszer bizonyította tehettségét és sokszínűségét. Most miért ne tenné? Bevallása szerint a Wanted tetszett neki, és ha a második rész is hasonló témára épűl Ő benne van. Szóval hajrá Kristen mi szurkolunk neked!

*amúgy ti gondoltátok volna valaha, hogy lesz egy fiatalabb sztár aki majd kiturja Angelina Joliet? vagyis jó persze hogy előbb utóbb bekövetkezett volna, de nem korai ez egy kicsit?

Szólj hozzá!

Címkék: kristen stewart

A bejegyzés trackback címe:

https://gossip-sisters.blog.hu/api/trackback/id/tr402096339

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása