Jön a True Blood 3. évada!

2010.05.26. 13:42 lagirl

KIKAPCS-Tv Azt mondom, hogy a visszafogott tinik szórakozzanak a Vampire Diaries-en, de, aki a komoly izgalomra vágyik, nézze inkább a True Blood-ot! Najó, én mind a kettőt nézem, nem tudom, akkor melyik kategóriába tartozom:) Nekem még van lemaradásom, mert pár utolsó részt nem láttam, így csak azt tudom mondani, hogy a hírek szerint felforrósodik majd a levegő az Anna Paquin által játszott karakter, és a vámpír Eric között, akit a szexi Alexander Skarsgard alakít.  Az új évad első része júniusban érkezik, addig is egy előzetes..ez megint nagyon dögös lesz:

1 komment

Címkék: anna paquin évad true blood alexander skarsgard

A bejegyzés trackback címe:

https://gossip-sisters.blog.hu/api/trackback/id/tr792032831

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Julcsiiii 2010.05.26. 15:03:37

áááá alig várom, mióta megemlítettétek hogy mennyire jó, teljesen rákattantam 4 nap alatt megnéztem az első és a második évadot is =)
Aki eddig nem ismerte, de szereti a vámpírokat és a vért annak kötelező =)
süti beállítások módosítása