Egy kis Vámpírnaplók

2010.05.16. 23:45 lagirl

Mivel Julcsi kérdezte, úgy döntöttem inkább bejegyzésben írok róla. Szóval a Vampire Diaries. Szóval én bírom. Kicsit olyan sötét és néha rémisztő hangulata van, de alapvetően most szerintem emúgyis mindenki rá van kattanva erre a vámpíros témára. A színészek jól játszanak, nekem a kedvencem Damon. Huhh most hirtelen nem tudom a színész nevét, de ezt most betudom annak, hogy ez a nagy szélvihar elvitte az eszem :) Különben tényleg eléggé eltunyultam a napokban, vagyis inkább hetekben...de igyekszem visszarázódni, és írni megint. Aztán  persze ilyen dilemmában is vagyok. Sokszor eszembe jutott már mi lenne ha egy kicsit átmennék naplósba, és írnék magamról is, csak nemtom ez mást mennyire érdekel...én mondjuk tuti jól szórakoznék, szeretek írni:) Najóóó, visszakanyarodva az eredeti témához. Szóval ez inkább olyan tini sorozat, vagyis ha azt vesszük, hogy ott van a True Blood, akkor az sokkal durvább és úgymond vámpírosabb, a VD ehhez képest azért light-osabb, mégha ezen is meg tudok ijedeni néha :) Különben a True Blood-ot pl. nagyon szeretem, de nem bírok sok részt megnézni belőle egyszerre, mert nagyon átveszem ezt a 'komor' hangulatot utána. Jó ebben az is benne van, hogy néha túlságosan is empatikus vagyok, és befolyásol a külvilág:) Nna, mindenesetre a VD-t simán tudom ajánlani ilyen nyári szünetben való 'daráláshoz'. Persze tudok még jó pár sorozatot ajánlani, majd szépen lassan, ahogy visszanyerem a kreatív energiámat, ííííírok na:)

1 komment

Címkék: sorozat vampire diaries vámpírnaplók

A bejegyzés trackback címe:

https://gossip-sisters.blog.hu/api/trackback/id/tr982008846

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Julcsiiii 2010.05.17. 15:21:59

húha
mindenek előtt köszönöm a részletes leírást =)
szerintem fogok nézni belőle egy pár részt, és a True Blood-ba is bele fogok nézni =) kíváncsi vagyok rájuk =)

A napló vagy blogolás, ki hogy nevezi, nem rossz ötlet. Én már 2x is próbálkoztam vele, de engem valahogy nem kötött le... de persze van pár barátom akik feszt írják h mi történt... olyan idegesítő néha(pl. megyünk vásárolni, vesz egy felsőt, felmegyünk hozzájuk lefotóztatja magát és dobja fel a netre...de gondolom te nem ilyenre gondoltál =)
süti beállítások módosítása