Sandra Bullock édesanya lett!

2010.04.28. 19:50 lourdes (törölt)

TRENDI- Pletykafal 3 hónappal a titkos örökbefogadás után Sandra Bullock bejelentette, hogy egy kisfiú édesanyja lett. A bébi Louis Bardo Bullock, new orleans-i születésű. Bullock arról számolt be, hogy az örökbefogadást, még férjével, a hűtlenkedő Jesse James-el kezdeményezték 4 évvel ezelőtt. Mint elmondta, a nagy hírt az Oscar-díj átadás után szerették volna bejelenteni, éppen akkor, amikor a férj szeretői képbe kerültek.

A színésznő ugyanakkor bejelentette, hogy elválik James-től, és gyermekét egyedülálló anyként kívánja felnevelni.

Azért sajnálom Sandrát, bár fogalmam sincs hogy tudta így 4 évig csukva tartani a szemét. A nehézségek ellenére mégis sok boldogságot kívánunk nekik!

UI: A kép az Oroszlánkirály-ból van, mert ilyen párhuzamot vont a két kép között a People magazin egyik olvasója. Bár ő nem így gondolja, szerintem édes:)

Szólj hozzá!

Címkék: anya örökbefogadás sandra bullock jesse james csajos pletyka blog gossip sisters

A bejegyzés trackback címe:

https://gossip-sisters.blog.hu/api/trackback/id/tr51960175

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása