Robert Pattinson leszólta Budapestet!

2010.06.27. 14:36 lagirl

TRENDI- Celebleső Szóval, Robert Pattinson mégsem olyan kedves? Návai Anikó készített interjút a színésszel, és többek között a Budapestről, és a magyarokról kialakult véleményéről kérdezte. Robert szerintem elég lekezelően válaszolt, Ti mit gondoltok?

Az interjút itt tudjátok megnézni.

1 komment

Címkék: interjú návai anikó robert pattinson

A bejegyzés trackback címe:

https://gossip-sisters.blog.hu/api/trackback/id/tr82113556

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Julcsiiii 2010.06.27. 22:31:37

most erre mit mondjak? Rob alig látott vmit nálunk...és csupán ennyitől ez a véleménye... Jóformán a fél világot bejárta... és valljuk be Mo eléggé lepukkadt... aki járt egy kicsit gazdagabb országban az tudja hogy miről beszélek... nem kell elmenni Amerikáig sőt még angliáig se, hogy valami modernebbet láthassunk...és akkor csodálkozunk hogy nulla az idegen forgalmunk...mind1 erről sztem mindenkinek megvan a véleménye... Robnak nem a rajongókkal van a baja hanem az országunk kinézetével...
süti beállítások módosítása