Baba érkezik..

2010.05.31. 16:45 Julcsiiii

Celine Dion gyereket vár. A 42 éves énekes már utalt rá, hogy szeretne még egy gyerkőcöt a kilenc éves kisfia mellé... Mivel 42 évesen ez már eléggé, necces, ezért lombikbébi program segítségével, ikreket vár. Celine már 14 hetes, és rettentően boldog, ami alól az örömapa Rene Angelil(68) sem kivétel. Szóval az egész család nagyon várja a kicsiket. A babák nemét még nem lehet tudni, de hamarosan ez is kiderül. Előre is sok boldogságot kívánunk nekik!  

 

*Mit szóltok ehez?? Mert részemről Celine még határ eset, de az örömapa kicsit örég már ehez... Nem???

2 komment

Címkék: dion celine

A bejegyzés trackback címe:

https://gossip-sisters.blog.hu/api/trackback/id/tr982045190

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lagirl · http://www.gossip-sisters.blog.hu 2010.06.01. 00:40:52

Na igen, azért az apuka kora elég durva...de azért csak legyenek boldogok :)

Ditty21 2010.06.01. 17:54:32

végülis a szülőknek még nem is olyan rossz, hogy nem a legideálisabb korban vannak.. De a gyereknek milyen lesz amikor 20 évesen már (szinte biztosan) félig árva lesz és az anyja sem lesz már nagy formában...? Amiatt nem kell aggódni, hogy hamar el kell kezdenie dolgozni mert nem hiszem, hogy olyan rosszul állnának pénzügyileg :) Viszont én eléggé késői gyerek vagyok úgyhogy tudom milyen érzés belegondolni hogy nem lesz mögöttem a támogatásuk olyan sokáig mint pl a nővéremnek(29)... (18 vagyok, a szüleim 53 és 58...)
süti beállítások módosítása