Twilight paródia neten és már könyvben is???

2010.05.26. 17:50 Julcsiiii

 A nagysikernek örvendő Twilight saga sorozatot, már több féle képpen is parodizálták különböző videókkal és blog irományokkal, de most már egy könyv is meg jelent Tvájfájt Saga New Mona (Alkonyattól Újholdig)  címmel. Stephfordy Mayo, az író, de valószínűleg ez is csak megparodizálás... Nem tudhatom azt, hogy milyen mennyiségben fogy ez a boltokban, de valószínűleg egy-két nagy mániás már beszerzett egyett, már csak azért is mert  Twilight Sagahoz tartozik(valamilyen szinten). Engem ez inkább háborít fel, minthogy megvegyem... 
 Íme a remekmű:

 A hozzátartozó leírás:

"-Beléd akarok harapni, Mona. Mélyen beléd akarok harapni. Nem fog fájni, ígérem! Ha tényleg szeretsz, megengeded."
Mona Liba, az érzékeny, zárkózott lány attól fél, senki sem ismeri már fel a nagyon mélyen benne rejlő értékeket. Ám minden megváltozik, amikor Spatulába költözik, és megismerkedik a lélegzetelállítóan helyes Luke Warmmal, aki véresen eszi a nyers húst, szupererős és soha nem megy Napra. Lehet, hogy a fiú - teljesen véletlenül - vámpír? (Segítek: tutira az.) Joe Cahontas és indián rockbandája, valamint néhány zombi ugyan bekavar kicsit, de a végén a szerelem mélyen a szívbe mar, a fogak pedig a nyakba.
Ez egy zseniálisan vicces paródia, a sajgó rekeszizom garantált. Csak sajnos a történet sokkal izgalmasabb lett, mint az eredeti - hiába, senki nem érhet fel Stephanie Meyerhez.
Figyelem: felnőtteknek szóló tartalom!"
 

 Így hírdeti az Alexandra.hu

Hát ez van, az emberi vélemények megoszlanak a világsikerű story körül... Ti mit gondoltok? Ez így helyén van? Részemről ez csak egy "újabb pénz csináló" akció (mint például Twilight név alatti drogot terjesztés... ugyanis már ilyen is volt...) 

1 komment

Címkék: alkonyat twilight

A bejegyzés trackback címe:

https://gossip-sisters.blog.hu/api/trackback/id/tr12033460

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lady in black 2010.05.26. 19:26:51

hülyeség.nem veszem meg. :S
süti beállítások módosítása