Paul Wesley titokban megházasodott?

2010.05.17. 17:33 lagirl

TRENDI- Pletykafal Hamár úgyis a Vampire Diaries volt a téma, egy kis pletyka a főszereplővel kapcsolatban. A legújabb hírek szerint a Stephan-t játszó 27 éves Paul Wesley feleségül vette barátnőjét, a One Tree Hill sorozat egyik korábbi szereplőjét, Torrey De Vito-t. Ja, amúgy nézem a sorozatot, amit magyarul úgy sikerült lefordítani, hogy Tuti gimi. Szóval hirtelen elgondolkodtam, hogy ki is ez a színésznő, aztán rájöttem, hogy ő a megzakkant dadus, aki egy csomó örült dolgot csinált, amit most inkább nem is részletezek. Vicces, mert az amerikai pletykalapok is simán csak crazy nanny-ként emlegetik, ami úgy gondolom nem véletlen.

Ja, a hír úgy folytatódik, hogy a pár egy partin vett részt, és Paul a barátnőjét, már mint a felesége mutatta be. Elmaradhatatlan kelléke az eredeti cikknek, miszerint, Torrey ujján egy gyűrűt véltek felfedezni...bla-bla, szokásos....

Szóval lehet, hogy házasok...úgy nagyjából ennyi a lényeg:)

Szólj hozzá!

Címkék: pletyka csajos pletyka blog pletykás lányok gossip sisters paul wesley torrey de vito

A bejegyzés trackback címe:

https://gossip-sisters.blog.hu/api/trackback/id/tr662010661

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása