Tasmina Perry: Örökösnők

2010.04.29. 20:54 lourdes (törölt)

KIKAPCS- Könyv Az írónő újabb könyve akadt a kezembe. Az apuci lányaiból kiindulva, sikerkönyvre számítottam. Amit teljes mértékben meg is kaptam. Fantasztikus és letehetetlen. 760 oldal, de észre sem lehet venni. Végig izgalmas volt, már az elején felcsigázza az olvasót. Titkokkal teli, izgalmas és persze romantikus is.

A könyvről:

A New York-i milliárdos, Adam Gold Londonba költözik. Szexis, egyedülálló és még a bőre alatt is pénz van. A sors szeszélyéből megismerkedik Karinnal, a londoni társadalmi elit egyik legelragadóbb tagjával, Erinnel, a naiv vidéki lánnyal, aki álmai állását kapja tőle: Adam személyi titkára lesz, és Mollyval, a drogproblémákkal küzdő szupermodellel. Mindnek Adam kell , hiszen ő az évszázad partija, aki biztosíthatja számukra az életre szóló sikert és csillogást….

Ám váratlanul feltűnik a színen Molly lánya, a gyönyörű Summer -akin Adamnek is megakad a szeme-,és veszélybe sodorja a három nő ördögi terveit.

 

A történet szédítő utazás a szuper gazdagokkal , szex, érzéki vágyak, árulás, karrier, gyilkosságok egy hamisan csillogó világban.

Szólj hozzá!

Címkék: ajánló könyv csajos pletyka blog pletykás lányok gossip sisters tasmina perry örökösnők

A bejegyzés trackback címe:

https://gossip-sisters.blog.hu/api/trackback/id/tr571962854

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása