Tasmina Perry: Apuci lányai

2010.04.28. 19:10 lourdes (törölt)

KIKAPCS- Könyv Ez aztán abszolút a csajos kategóriába tartozik. Szex, botrány, hírnév, gyilkossággal fűszerezve. A történet nem okoz csalódást, vannak benne váratlan fordulatok és csattanók.  Meglepő esetek, nem tudod ki a gyilkos az utolsó pillanatig. A könyv letehetetlen. Jó szívvel ajánlom.

Hírnév:

A Balcon nővérek gazdagok, előkelőek, és káprázatos áloméletet élnek. Mindenkit ismernek, mindenhol megfordulnak, a felső tízezer beach partijaitól és a legelőkelőbb manhattani bároktól , Milánó exkluzív divatbemutatóin és Cannes sztároktól nyüzsgő utcáin át, egészen a legmenőbb és leggazdagabb férfiak ágyáig.

Botrány:

Amikor arisztokrata és zsarnok apjukat holtan találják a kastély vizes árkában, apuci elbűvölő lányai is gyanúba keverednek. A Balcon család fényűző életének felszíne alatt bosszú, árulás, erőszak és sötét titkok rejlenek, amelyek véget vethetnek a családi sikertörténetnek.

Szex:

Serena, a szexi és hisztis színésznő, Venetia, a divatdiktátor, Camilla a hatalom megszállottja , és Cate, a magazinguru. Szenvedély, hatalom, titok, szex.

Az írónő több sikeres könyvet is írt. Mindet be fogom mutatni nektek...ha érdekel, tartsatok velem :)

 

Szólj hozzá!

Címkék: olvasás könyv tasmina perry apuci lányai

A bejegyzés trackback címe:

https://gossip-sisters.blog.hu/api/trackback/id/tr911960066

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása