Jennifer Aniston terhes!

2010.04.17. 15:02 Eithelin

TRENDI- Celebleső  Az amerikai OK magazin állítása szerint Jennifer végre édesanya lesz. Ha hihetünk a pletykáknak, a kicsi apja nem más, mint Gerard Butler. Ahogy az Exférj újratöltvét népszerűsítették, Gerry és Jen három hét alatt öt országban is megfordult. Amerre jártak a rajongókat lenyűgözte Jen szépsége és stílusa, de a madridi látogatásuk alatt más is feltűnt nekik. Méghozzá Jen csillogó szemei, a magabiztos ragyogása és a nem éppen lapos pocakján nyugvó keze. Minden jel arra utal, hogy áldott állapotban van Jen.

A színésznő egy közeli barátja azt nyilatkozta az OK magazinnak, hogy bejelentette a közeli barátainak és családjának, hogy anya lesz. Azt is megtudhattuk, hogy Jen lányt szeretne és azt nyilatkozta, hogy Gerardból tökéletes apa lesz.

A napokban pedig saját parfümöt dob piacra Jen is. A parfüm a Lola Vie nevet viseli, állítólag a sztár kedvenc dala, a Whatever Lola wants, Lola gets után kapta a nevét. Már a parfüm reklámfotója is elkészült, amin Jennifer a tengerparton ül a egy takaróba burkolózva, a háta mögött a naplementével. Azt nyilatkozta, hogy a parfüm egy nem-parfümös parfüm lett.

-Azt szeretném, ha az emberek reakciója a parfümöt megérezve az lenne, hogy "Mi ez a finom illat?".-nyilatkozta Jen. -De mindenekelőtt azt akarom, hogy nagyon természetes legyen az illata.

A parfüm üzenete az, hogy a megfelelő hozzáállással egy nő bármit elérhet; pénzt, szabadságot, szerelmet és hatalmat.

Hát én szurkolok nekik, már megérdemelte a babát Jennifer. A parfümöt pedig mindenképp ki fog próbálni, mivel biztos szupi lesz. Szerintetek?

1 komment

Címkék: terhes jennifer aniston gerard butler csajos pletyka blog pletykás lányok gossip sisters

A bejegyzés trackback címe:

https://gossip-sisters.blog.hu/api/trackback/id/tr41929410

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lagirl · http://www.gossip-sisters.blog.hu 2010.04.17. 15:13:23

Ez már annyiszor volt téma...bármennyire is örülnék neki, nehezen tudom elhinni, hogy igaz :)
süti beállítások módosítása