Top 10 jólöltözött film- és sorozat-hősnő

2010.04.11. 17:00 Eithelin

TRENDI- Divatguru Miközben filmet nézek, a szereplők arckifejezésén és a történeten kívül a ruhájukat is mindig megfigyelem. Most ennek eredményeképp leírom, kinek a ruhatáráért tudnék ölni.

1. Az ördög Pradát visel - Andy

Ilyen cím mellett nem is lehet csodálkozni, hogy Andy végzett az első helyen. Persze az átváltozása után és visszaváltozása előtti időszak alatti ruhatáráról van szó. Jól kombinálja (neki Nigel) a ruháit és a kiegészítőkkel is tud bánni. Nagyon elegáns és sikkes. Kár, hogy a ruhatára is visszaváltozott a történet végén.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2. Pletykafészek - Blair

Blair Waldorf, aki mindig mindenben tökéletes szeretne lenni, de sajnos nem mindig sikerül. Az öltözködésében viszont igen, így került a második helyre. A ruhái elegánsak, gyakran példaképét, Audrey Hepburnt idézik és időtlenek. Hajpántjaival kicsit kislányos hatást ér el, amugy maga a nőiesség.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3. PS: I love you - Holly

Nemcsak a történet gyönyörű, Holly ruhái is. Amikor a film elején veszekednek, Gerry a fejéhez is vágta, hogy miért hord designer ruhákat, mire ő visszavágott, hogy akkor nem ér, ha e-bayről rendeli. Hát akárhonnan rendelte, nagyon szép darabok.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4. Szex és New York - Charlotte

Tudom, hogy mindenki Carrie ruhatárával van elfoglalva főleg, és nekem is tetszik, de mégis Charlotte stílusa áll hozzám közelebb. Carrie bevállalósabb és jobban a divathoz igazodik, míg Charlotte inkább a nőiességre, hagyományosabb eleganciára törekszik.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

5. Hirtelen 30 - Jenna

Nem hiába járt örömtáncot 13 éves énje a gardróbot meglátva, hiszen 30 éves Jenna remekül válogatta ki a cuccait. Szerencsére 13 éves fejjel is jól passzította össze ruháit, így mindig csinos volt, bárhova készült a filmben.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

6. Jóbarátok - Rachel

Ahogy végignézzük a 10 évadot, Rachelön mindig az aktuális divatot nézhetjük, így a divat változását láthatjuk. Mindig csinos, mindig odafigyel a részletekre és mindig elfordít pár fejet az utcán (vagy máshol).

 

 

 7. Alkonyat - Alice

 Természetesen nem feledkeztem meg az Alkonyat divatdiktátor vámpírjáról, aki olyan szívesen öltözteti Bellát is. Szerintem nem kell leírnom, miért kapott helyet a listámon.:)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

8.Egy boltkóros naplója - Becky

Igaz, hogy Becky ész nélkül szórja a pénzt, de az öltözködése nagyon is tudatos.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

9. 27 idegen igen - Tess

Tess nem valami pozitív karakter, de a ruhatára ettől nekem nem lett kevésbé szimpatikus. Sőt olyannyira tetszett, hogy felkerült a listámra.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

10. Nászajánlat - Margaret

Margaret megjelenése kicsit szigorú de teljesen elegáns (kivéve amikor biciklizni megy az erdőbe vagy meztelenül ütközik Andrewval). Ruhái márkásak és makulátlanok. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mindez csak az én személyes véleményem! Írjátok meg a Ti top tízeteket!

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://gossip-sisters.blog.hu/api/trackback/id/tr251912324

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

miumiu 2010.04.11. 20:43:02

Dejó ez a válogatás :) A Boltkóros Naplóját szerettem, de pl SJP a Szex és New York-ból nálam hiányzik:)

Eithelin 2010.04.11. 21:22:08

Köszi:) megértem, csak nekem személyesen Charlotte stílusa tetszik jobban. Ettől függetlenül SJP stílusa sokkal egyedibb és közkedveltebb is:)
süti beállítások módosítása