Ki az a Russell Brand?!

2010.04.10. 12:31 Eithelin

TRENDI- Celebleső

Magyarországon még nem valami híres Russell, azonban mióta eljegyezte Katy Perryt, már hallani lehet a nevét itthon is a róluk szóló hírekben.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

(Russell Indiában kérte meg Katy kezét.)

Nos, Russell eredetileg színész, de mint műsorvezető és komikus futott be igazán. Angliában, és most már Amerikában is, a stand-upjairól híres. Miután híressé vált, színészként is felkapottabb lett, így láthattuk a St Triniansben, mint Harry Flash, a Lepattintvában, mint Aldous Snow (itt énekelni is hallhattuk), és az Esti mesékben, Mickeyként. Ezek a karakterek nem ütnek el igazán Russell egyéniségétől, így elég érthető, miért nem színészként futott be. Ha valaki jól tud angolul, ajánlom neki Russell Brand's Ponderland című Fábry showhoz hasonló műsorát, mivel ha színészkedni annyira nem is, de nevettetni nagyon jól tud.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Miután befutott Angliában, a bulvárlapokban folyamatosan megjelentek hírek egyéjszakás kalandjairól és legújabb hódításairól. Katy előtt komoly kapcsolata csak egy volt, méghozzá Teresa Palmer ausztrál színésznővel. Már vele kapcsolatban is az eljegyzésről pletykáltak, ám Russell végül nem tudta elkötelezni magát. Öltözködési, és előadási stílusa miatt többen melegnek nézik, ám épp ellenkezőleg, nagy nőcsábász hírében áll. Egyébként Russell már volt szex, drog, és alkohol elvonókúrán is. Tizenegyszer tartóztatták le eddig, többek között közszeméremsértésért is.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

(Russell és Teresa, itt még együtt.)

Nem mindennapi figura, szerintem érdemes figyelni, én is ezt fogom tenni, több cikket is olvashattok majd róla.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gossip-sisters.blog.hu/api/trackback/id/tr871909441

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása