Robert Pattinson viaszba öntve

2010.03.25. 15:31 lagirl

Hűha! A Twilight sztárja, Robert Pattinson aztán tényleg hírességgé vált! Rajongói ezentúl ugyanis találkozhatnak vele a londoni Madame Tussauds-ban...vagyis persze csak a viasz másával.

A panoptikum szóvívője elmondta, hogy megtiszteltetés, hogy szobrot állíthatnak neki, hisz Robert most az egyik legnagyobb sztár, és így hamarosan ő lesz a legnagyobb látványosság a múzeumban.

Forrás: OK Magazine

A szobor elkészítése 4 hónapba telt, és 150 ezer fontba, azaz több, mint 44 millió forintba került.

A Robert fan-ok szerint túlságosan is jófiús így inkább Robert Pattinson-os, mint, hogyEdward Cullen-es. Ami persze nem hátrány, csak megállapítás :)

Nos, ti mit gondoltok? Nektek hogy tetszik?

Megosztás Facebookon

 

1 komment

Címkék: london panoptikum twilight alkonyat madame tussaud robert pattinson new moon edward cullen csajok és pasik csajos pletyka blog pletykás lányok gossip sisters viasz szobor

A bejegyzés trackback címe:

https://gossip-sisters.blog.hu/api/trackback/id/tr461867933

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zsócicus 2010.03.25. 18:23:13

Ez nem fog sokáig élni... pár fanatikus rajongó megtalálja és a kis műalkotásnak vége lesz !!! Vagy lehet hogy már vége is ?:O Amúgy ezek jó ötletek :)
süti beállítások módosítása