Leighton Meester és Sebastian Stan összeköltöznek?

2009.08.11. 23:53 lagirl

Leighton Meester és Sebastian Stan kapcsolata komolyra fordult?

A Gossip Girl színésznője vasárnap ellátogatott barátja új filmje, a Spread (Ashton Kutcher a főszereplő) bemutatójára, majd a párt egy south hamptoni étteremben látták Rosé-t iszogatni. Az ismerősök szerint teljesen oda vannak egymásért, és hamarosan összeköltöznek. 

Később este a szerelmesek csatlakoztak a film főszereplőjéhez, és feleségéhez Demi Moore-hoz, akik Donna Karan házában mulatták az időt.

Szép munka Blair! 

UI: Nemrég láttam Leightont egy show műsorban, ahol elmondta, hogy azelőtt szőke volt és csak a Gossip Girl kedvéért festette át a haját barnára. Milyen jól tette!!!


Szólj hozzá!

Címkék: demi moore ashton kutcher stan spread csajos pletyka blog gossip sisters pletykablog pletykáslányok leighton meester és sebastian

A bejegyzés trackback címe:

https://gossip-sisters.blog.hu/api/trackback/id/tr881877673

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása