Megan Fox és Brian Austin Green újra együtt

2009.08.08. 18:43 lagirl

A se veled se nélküled kapcsolatban élő Megan Fox és Brian Austin Green egy ideje már megint egy párt alkot.

Megmondom őszintén, eddig keveset tudtam Megan Fox-ról, és így elsőre elég rossz véleménnyel voltam róla. Jó tudom nem szabad ítélkezni, de totál úgy képzeltem, hogy ő bizony el van szállva magától. Erre utánaolvastam cikkekben és ott teljesen máshogy festik le! Ráadásul Brian-nel a korkülönbség ellenére is jól mutatnak együtt. Persze,az ítélkezést nem felejtem el....

Megan Fox a Transformers sztárja és Brian Austin Green, a Beverly Hills 90210 egykori szereplője, 2004-bena Hope and Faith forgatásán találkoztak, eljegyzésüket pedig 2006 novemberében jelentették be. Később tobbször felröppent a hír, miszerint szakítottak, de úgy tűnik teljesen mégsem tudtak különválni.

A két színész a napokban újra kéz a kézben járt a los angelesi reptéren, mutatva újra fellángoló - vagy épp soha el nem múló-  szerelmüket.

Nos, tényleg szerény lány lenne Megan?

Most házasság lesz a kapcsolatból?

Ezt majd azért csak hiszem, ha látom!

Fotó: Just Jared

+ Pasiknak

Szólj hozzá!

Címkék: megan fox brian austin green csajos pletyka blog pletykás lányok gossip sisters pletykablog

A bejegyzés trackback címe:

https://gossip-sisters.blog.hu/api/trackback/id/tr11877642

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása