Michael Jackson megemlékezés - Paris Katherine Jackson beszéde

2009.07.09. 09:20 lagirl

Mint arról már korábban is beszámoltunk, Paris Katherine Jackson az apjának tartott megemlékezésen igen kedves szavakkal illette a pop koronázatlan királyát, amitől még a legkeményebb szívek is fellágyultak.


Az esemény producere, Ken Ehrlich úgy nyilatkozott a CNN hírcsatornának, hogy a 11 éves kislány megnyilvánulása spontán reakció volt, azaz nem az előre eltervezett show része. Ehrlich azt is megemlítette, hogy a megemlékezés nagy része ugyanúgy improvizált volt, ugyanis a zenei betéteket határozták meg előre, de minden fellépő a saját szívéből szólt, amikor ezeket a kedves szavakat intézte a tragikus hirtelenséggel elhunyt poplegendához. 

Paris Katherine váratlanul szót kért, és könnyeivel küszködve azt mondta apukája a legjobb a apa volt, és nagyon szereti. Rövid beszéde közben Michael testvérei a színpadon álltak mellette, hogy ölelő karjaiba vehessék a kislányt. 

A producer külön  megemlítette még, hogy a Jackson család kifejezett kérése volt, hogy a búcsú ne egy show műsor legyen, hanem egy megemlékezési szertartás, és reméli, hogy az embereknek végül ez is jött le, amikor nézték.

Szólj hozzá!

Címkék: blog celeb bulvár pletyka hír paris beszéd michael jackson megemlékezés gossip sisters katherisen

A bejegyzés trackback címe:

https://gossip-sisters.blog.hu/api/trackback/id/tr351877385

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása