Tényleg megnyitottak! Starbucks, de ne így!

2010.06.16. 18:35 lagirl

MIZU- Gasztro Nahh, nézegettem az Origo-n a képeket a Starbucks nyitásáról. Hm, elég vegyes a fogadtatás, amit teljesen megértek. Személy szerint már régóta vártam, hogy megnyissanak, de tényleg nagyon-nagyon sokat kellett rájuk várnunk! Túl sokat is. Nna mármost nekem van egy alapvető problémám azzal, hogy a Westenben nyílt az első kávézójuk...ez egyéként egy másik cikkben le is volt írva. Szóval, hogy mondja a mittomén milyen fejes, hűdejó, hogy pont itt nyitották, és utána nyomatták a PR szöveget...nna de tényleg, ezek az emberek mászkáljanak már a Nyugati tér környékén. Nekem a bevásárlóközpontok közül a Westend az egyik legalja létesítmény...uhh ott az aluljáróban igen veszélyes emberkék szoktak mászkálni. Szóval kicsit úgy érzem, mintha ezt az egészet egy viccnek gondolnák. Tényleg ilyen legalja népnek nézünk ki? Ja, ráadásul, hogy összekeverik Bukarestet Budapesttel a sajtótájékoztatón, azon már szinte meg sem lepődöm.

Azt már korábban is írtam, hogy imádom az almond lattéjüket, de valahogy érzem a közeljövőben nem fogok oda beülni. Najó, azt könnyen el tudom képzelni, hogy hozom a sellős papír poharamat, de az a feeling hiányozni fog jó sokáig, hogy be is ülhessek oda. Egyszerűen csak aaaannyira nem szeretnék ilyen sok műmájer vagy okoskodó mellé beülni, akik rettentő vagánynak érzik magukat, hogy a Starbucksba ülhetnek. Asszem csak akkor leszek ott először hosszabb ideig, amikor már TERMÉSZETES, hogy nálunk is van SB. Ezt szeretném egy kicsit elmagyarázni. Amikor legutóbb voltam Starbucksban, az Németországban, Nürbergben volt. Nos, ott nekem arról szólt az életérzés, hogy fogom magam, besüppedek egy kényelmes fotelba, nyugi zenével a lattémmal, és elkezdek gondolkodni...akkoriban találtam ki, hogy biztosan szeretném megcsinálni a vállalkozásomat, és azon agyaltam mivel foglalkozzak pontosan, és azt hogyan tudom a leghatékonyabban megcsinálni. Szóval nekem ez erről szól! Nyugiról, és a kreatív energia áramlásáról :) Vagy még épp arról, hogy fogok egy jó könyvet, beülök olvasni...esetleg laptopozom egy kicsit mellette meg szürcsölöm kávémat. Ezt meg egyszerűen nem tudom elképzelni egy jó ideig Magyarországon. Sajnos. Nem hiányzik a felhajtás! Tuti itt nem lesz semmilyen nyugi, és kétlem, hogy az emberek hagynának bármire is koncentrálni.

Nna, nekem főleg ilyenek miatt nem tetszik a Westend! Sokkal jobb lett volna a Belváros, mondjuk a Váci utca, ami asszem a kezdetek kezdetén fel is merült, mint lehetőség...

Persze kiderül, hogy igazam lesz-e, vagy sem...kíváncsian várom, és Ti?

UI: Nem, nem vagyok kötekedő....azért örülök, hogy itt vannak! (:

5 komment

Címkék: magyarország hungary nyitás csajos pletyka blog gossip sisters starbucks westend almond latte

A bejegyzés trackback címe:

https://gossip-sisters.blog.hu/api/trackback/id/tr682086886

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Julcsiiii 2010.06.17. 09:35:04

hát az aluljáróban tényleg vannak veszélyes emberek....:S

Jubilee · http://www.cafejubilee.hu 2010.06.17. 11:35:34

Vagy csak veszélyesen néznek ki... :D Egyébiránt meg a wifi, meg a kávé, meg a nyugalom, meg a kellemes zenék, meg a plázánk kívüli élet. Ha már ennyi magaslabdát feldobtál, muszáj volt közbeszólnom... Egyébként. :)

lagirl · http://www.gossip-sisters.blog.hu 2010.06.17. 12:26:54

Nah, majd megyek oda, nincs is messze :)

Jubilee · http://www.cafejubilee.hu 2010.06.17. 15:52:22

@lagirl: Ugyan... tényleg nem azért! Csak úgy zárójelben, lábjegyzetben, mellékesen... Amúgy meg... tárt karokkal, széles mosollyal, hátbaveregetéssel, igazi kávéscsészékkel várunk! :D :D

Offtrack (törölt) 2010.06.25. 13:36:25

Sziasztok! Az elmúlt 10 év adatai alapján a WestEnd City Center az ország egyik legbiztonságosabb bevásárlóközpontja. Ennek érdekében hatékony és eredményes biztonsági rendszert (kamerák, biztonsági őrök és kutyáik) üzemeltet, amelyet a mintegy 400 hazai és nemzetközi bérlő sikeresnek értékel. A közelmúltban a Nyugati tér környezetében is több térfigyelő kamera létesítésére és üzemeltetésére került sor a BRFK és a VI. kerületi Rendőrkapitányság részéről. Nem véletlen tehát, hogy a világ legismertebb márkái örömmel nyitnak üzletet a város szívében lévő üzletközpontban. A Starbucks is alapos vizsgálatok és ellenőrzések után döntött új boltjának legmegfelelőbb helyszínéről. Közös érdekünk, hogy továbbra is nyugodt, kellemes és biztonságos környezetet biztosítsunk a bevásárlóközpont valamennyi kereskedőjének és a látogatóknak.
Jó vásárlást és kávézást!
süti beállítások módosítása