Itt az Eclipse!

2010.06.25. 12:17 lagirl

TRENDI-Pletykafal Tegnap Los Angelesben bemutatták a Twilight Saga legújabb részét, az Eclipse-t. Mint hallhattuk, rajongókból most sem volt hiány, néhányan már napokkal korábban letáboroztak a helyszínen, hogy a főszereplőkkel találkozhassanak. Hm...egyébként tényleg kezdem sajnálni Robert Pattinsont. Valahol olvastam, reméli, hogy amint lecseng a Twilight mánia, az ő élete is valamelyest visszazökken a korábbi kerékvágásba. Mondjuk ezt kétlem, de azért tuti az is baromi unalmas, hogy lemegy az újságoshoz, és mindegyik magazin tele van a képeivel, ráadásul rengeteg kamu cikket is gyártanak róla. Ja, igen, ilyeneket, hogy akkor végülis együtt van-e Kristen Stewarttal vagy sem. Amúgy nekem Kristen mindig olyan hűvösnek tűnik, Robert meg hozzá képest olyan kedves. Mondjuk, ha már jó pasiknál tartunk,akkor azért Taylor Lautnerre sem lehet panasz, kezd ő is azért már férfiasodni...Csak, hogy ne érje szó a ház elejét, pár kép a premierről. Zárojelesen megjegyzem, nekem nem jön be Robert öltönye, tehát asszem nem vagyok fanatikus :D Nektek ki hogy tetszik?

Még több kép,itt.

3 komment

Címkék: twilight robert pattinson kristen stewart taylor lautner eclipse premier

A bejegyzés trackback címe:

https://gossip-sisters.blog.hu/api/trackback/id/tr512109120

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ditty21 2010.06.25. 12:36:43

kedden megyek az éjféli premierre:) majd gyorsan szállítom az infot, hogy milyen:)
Robert öltönye szörnyű, Taylor meg tényleg egyre jobban néz ki.. az arca még kicsit kisfiús de öltönyben már egész férfias:)
Kristen ruhája nem éppen nyerő de szerintem hozzá illik:)

Ditty21 2010.06.25. 12:38:07

helyesbítek: Kristen ruhája 2. ránézésre már tetszik. egyedi. szeretem az egyedi ruhákat amik nem lépik túl azt a kis képzeletbeli határt.

Julcsiiii 2010.06.25. 13:39:01

Úristen robertenk ez az öltöny... :O
Viszont Kriszten nagyon elegáns =) tetszik a haja =)
süti beállítások módosítása