Mi köze van a németeknek az ausztráliai UFO-khoz??

2010.06.06. 22:25 Julcsiiii

Nem rég volt egy cikk az ausztráliai UFO-król. Mivel az ilyen "idegen" dolgok eléggé érdekelnek, ezért utánna jártam. Találtam egy eléggé, hihető, és megdömbentő kommentet a szon.hu-n.

Íme  alex2010 hozzászólása:

Az az igazság,hogy az UFO-k az USA egyik titkos találmánya, amik már évtizedek óta repkednek az egeken, két céljuk van: megtalálni, minden ország gyenge pontjait,a másik céljuk, hogy elhitessék velünk, amiket látunk tényleg máshonnan jönnek, de erre nincs bizonyíték. Ezek a gépek elektromágneses hajtóműt használ, aminek lényege, hogy a benne ülőkre nem hat a G erő.
Több bizonyíték van arra, hogy a németek, a hideg háború idején találták fel ezeket. Tesla egyik találmányát akarták megvalósítani és sikerült nekik. Ezeket a németek Foo Fightereknek hívták, és sokan láttak az egeken ezeket a gépeket. És ezeket alkalmazták a világháborúban. 1944 vége körül Hitler megígérte, hogy egy év múlva létrejön az Új világrend és bevetik a titkos gépeket, de sajnos a németek elbuktak és az amerikaik kezébe került a technológia és most ők repkednek a fejünk fölött. Lehet, hogy hitetlenkedve olvasod-e sorokat. Pár évvel ezelőtt még nem hiték el az emberek, hogy létezik az AREA51 ,pár évvel ezelőtt valaki megtalálta a googleearth segítségével.
Bizonyítékul küldök egy linket, amelyeken a nácik titkos gépeik vannak nagyon közelről:
??indavideo?/video/A_NACIK_UFO_KEPEI
vagy írd be a google keresőbe, hogy A NÁCIK UFO KÉPEI
 

És pár hihető kép:

Na ez az, amit nem tudok kommentálni. De ha tényleg igaz, hogy a németek, ilyet csináltak, akkor az nagyon durva... Hitler bácsi kitett magáért... 

Viszont, hogy van az, hogy ezt eddig senkisem vette észre? Lehet hogy észrevették, csak akkoriban még nem voltak UFO-s filmek...és ezért a NASA-nak szóltak, akik ezt mái napig titkolják... 

És hogy miért játszanak vele? Miért háborgatják a népet? Talán pénzért? Talán csak szórakozásból? De akkor miért kell titkolni?? Te mit szólsz ehez????

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gossip-sisters.blog.hu/api/trackback/id/tr782061548

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása