Brigantyk

2010.06.01. 13:23 Ditty21

Tudom, kicsit le vagyok maradva, de még csak tegnap néztem meg a Becstelen Brigantyk-ot. Hihetetlen nagyot alakít benne Brad Pitt..:D

Egyszerűen imádom a Quentin Tarntino rendezte filmeket. Az a nemes egyszerűség ahogy megoldja a dolgokat, szimplán fantasztikussá teszi a műveit. Biztosan sokan nem értenek velem egyet, hiszen elég brutális dolgai is vannak, de azt hiszem ez hozzá tartozik ahhoz, hogy Tarantino nem köntörfalaz, simán, ferdítés nélkül ábrázol minden emberi gonoszságot és rosszindulatot, ráadásul egy keserű humort visz az egészbe.

Csak én vagyok ilyen elvetemült, hogy imádom a filmeit vagy vannak hozzám hasonló fanatikusok? Ti hogy gondoljátok? Tarantino dilis vagy zseni?

2 komment

Címkék: brad pitt

A bejegyzés trackback címe:

https://gossip-sisters.blog.hu/api/trackback/id/tr772047723

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lagirl · http://www.gossip-sisters.blog.hu 2010.06.01. 14:59:14

Ez egy naaaaagyon jó film :)) Mielőtt megnéztem, azt hittem ilyen háborús öldöklős film, és aggódtam is miatta, vajon érdekel és bírom-e...de ez sokkal jobb, tele van nagyon jó poénokkal :))

Ditty21 2010.06.01. 17:48:53

@lagirl: pont ugyan így voltam vele.. az elején még azon is gondolkodtam, hogy kikapcsolom:) aztán megint kellemesen csalódtam:)
süti beállítások módosítása