Grey's Anatomy évadzáró vol.2

2010.05.29. 22:10 lagirl

KIKAPCS-TV Ez most részben reakció Ditty bejegyzsésére, részben egy spoileres mese az utolsó részről:) Juuujjj, most néztem meg az utolsó 4 részt, azért ez így durva volt, de tetszett. Nagyon jó kritikát írtál szerintem, sok minden tényleg találó! Egy dolgot látok máshogy, és asszem pont erről szólt az utolsó rész; ez a választások.

Lehet ezt csak én látom így, de az utolsó pillanatig nem tudtam, hogy mi lesz. Mármint Lexie azt hittem Mark-ot választja, Arizonáék szakítanak, és Owen végül nem Christina mellett marad.

Az várható volt, hogy Derek nem hal meg, viszont meglepett, hogy Mer elevetélt.

Amivel viszont maximálisan egyetértek, az a Bailey-s dolog, nekem is nagyon tetszett. Viszont, amin ledöbbentem, hogy eltalálta Reed-et, ez tényleg durva...valószínűleg pont azért, amit írtál, hogy aki pár napja vett fegyvert, mégis hogy tud ilyen jól célozni...

Ha jósolhatok, szerintem Lexie és Alex nem maradnak együtt. Legalábbis Alex egyértelműen még mindig Izzie-be szerelmes. Mondjuk az ő kiírása a sorozatból nekem nagyon nem tetszett, mármint abszolút nem áll össze a kép. Arra gondolok, hogy olyan romantikus volt, ahogy összeházasodtak, aztán végül Iz meggyógyult, akkor milyen hülyeség már, hogy csak úgy lelép és elhagyja a férjét? Szerintem ezt tényleg máshogy kellett volna intézni.

Ami még eszembe jutott. Van az a cuki, szép szemű doki, akinek most hirtelen nem jut eszembe a neve. Szóval azt hittem össze fognak jönni Christinával. Hisz korábban már csókolóztak egyszer. Ez az Owen féle huzavona nekem kicsit sok, ott is szépen indult, aztán kissé uncsi lett.

Ja, még valami. A Baliley-s dologgal kapcsolatban. Azt sem értem pl. hogy az előző részben ott volt az a pasi, akivel most elvileg jár, akkor a lövöldözésnél miért nem jött oda az ajtóba, miért kellett B-nek egyedül állnia? Még az a csaj, aki a beteg volt, ott is láttuk, hogy összeölelkezik a férjével, akkor náluk ilyen miért nem volt?

Szóval úgy amúgy szeretem a sorozatot, meg ezt az évadzárót is, mert volt benne néhány sokkoló és drámai jelenet, de kicsit kezdem azt érezni, hogy nem következetesen fűzik tovább a történetek szálait.

Ti hogy látjátok?

1 komment

Címkék: grace klinika greys anatomy

A bejegyzés trackback címe:

https://gossip-sisters.blog.hu/api/trackback/id/tr552041193

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ditty21 2010.05.29. 23:41:17

az Alex-Lexie párossal egyetértek, tuti nem maradnak együtt sokáig... és Izzie kiírása az egyik "nagyon sorozatos dolog" amire gondoltam a posztomban:) szerintem is hülyén lett megoldva.

Christina cukidokiját Averynek hívják:) és magánvéleményem szerint jobban járt volna vele, ő legalább nem fojtogatja álmában:D az Owen-Teddy dolog meg elég fura, tipikusan az a szál amit jó sokáig el lehet húzni és csak sejteni lehet a végét.

Ami dr.B pasiját illeti... észre se vettem, hogy nem volt benne a zárásban:O valamilyen szinten mindenkinek a pasija ottvolt de neki nem. Kicsit fura:S

A beteg csaj karakterét meg az első 2 percben megszerettem, sztóma zsákkal él és mégis nevetgél a kórházban... Imádom az optimizmust:)

És köszönöm a dicséretet:):)
süti beállítások módosítása