A Vámpírnaplók titkai

2010.05.27. 01:37 lagirl

KIKAPCS-Tv A szenzációs évadzáró után az E Online riportere pár érdekes kérdést tett fel a sorozat szereplőinek.

A videóból kiderül többek között: tudtátok, hogy Ashlee Simpsont akarták eredetileg felkérni Elene-Katherine szerepére? Uhh, nekem ez merész, mert már az új Melrose Place-ben is nagyon idegesített a karaktere. Egyszerűen szerintem maradjon énekes, és ne próbáljon színészkedni. Aztán azt is megtudhatjuk, hogy Paul Wesley-t először a gonosz testvér, Damon szerepére hallgatták meg, de mint ahogy ezt színész társa, Ian Somerhalder elmondja, túl 'jó' volt ehhez. Mindhárman egyetértenek viszont, hogy a kemény munka hozza meg a gyümölcsét, és csak remélni tudják, hogy második évaddal fent tudják tartani a közönség érdeklődését.

Ian az új évaddal kapcsolatban titokzatosan annyit tett hozzá, hogy hármuk viszonya átalakul az elkövetkezendőkben a képernyőn.

Nos, izgatottan várjuk, és Ti?

Szólj hozzá!

Címkék: 2.évad vampire diaries vámpírnaplók ian somerhalder paul wesley nina dobrev

A bejegyzés trackback címe:

https://gossip-sisters.blog.hu/api/trackback/id/tr62034536

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása