Eat Pray Love

2010.05.25. 15:50 lagirl

KIKAPCS-Mozi Nna ennek a könyv változatát olvasom éppen, és naaagyon tetszik. Érdekes, hogy a filmben Julia Roberts játssza majd a főszerepet, nem feltétlenül őt tartom a legideálisabbnak, de persze nagyon jó színésznő, szóval tuti ezt is nagyon jól el fogja játszani. Hm...bárcsak én is már az utazásoknál tartanék...:) Ja, a könyvről, majd még írok, amint befejeztem.

Elizabeth harmincas, sikeres nő – volt. Gazdag férj, álomház, fényes karrier. Egyik pillanatról a másikra az élete mégis romokban hevert, látszólag ok nélkül. Egy szörnyű válás és az azt követő depresszió után, megmérgezett kapcsolatokkal a háta mögött nekivágott a nagyvilágnak, hogy végre rájöjjön, ki is ő, és mit akar az élettől. Zarándoklata Itáliába, Indiába és Indonéziába vezet, ahol olasz dzsigolók, indiai guruk, indonéz gyógyítók között bizonyítja, hogy mind a boldog pillanatokat keressük, akármelyik szegletében élünk is e világnak. Őszinte, humoros és mély érzelmű könyve mindannyiunknak szól, akik ébredtünk már úgy, hogy „ettől a naptól kezdve változtatok az életemen”. Egy nő, aki nem akart többé megfelelni. Egy nő, aki elengedte a jelenét, és megtalálta a boldogságát. Egy nő, akiben magunkra ismerhetünk.


Bemutató: 2010. augusztus 13. (USA), magyar premier októberre várható

Szólj hozzá!

Címkék: előzetes film premier javier bardem julia roberts eat pray love gossip sisters ízek imák szerelmek

A bejegyzés trackback címe:

https://gossip-sisters.blog.hu/api/trackback/id/tr522030415

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása