Katy és Russell Tokióban esküszik?

2010.04.17. 14:12 Eithelin

TRENDI- Celebleső  Katy és Russell lehet, hogy Tokióban mondja ki a boldogító igent. Legalábbis több forrásból is ezt hallani. Még korábban a popénekesnő Rihanna (Katy nyoszolyólánya) azt nyilatkozta, hogy a pár Indiába tervezi az esküvőt az év vége felé. Akárhogy is, a pár még nem fixált le semmit, csak az valószínű, hogy a lánykérésre pont egy évre lesz a mennyegző (az eredeti terv szerint ugyanabban az indiai hotelben, ahol Katy igent mondott).  A foglalást még nem mondták le, de ez nem jelent semmit. Állítólag a sztárpár szeretné, ha mindenki csak az utolsó pillantban tudná meg, a valós helyszínt és időpontot, még a vendégek is.
Amikor Los Angelesben tarzózkodott, Russell azt nyilatkozta, hogy Tokió is a lehetséges helyszínek között van, mivel nyüzsgő, vibráló és teljesen egyedi. Miközben Russell ezt nyilatkozta, Katy viccesen megfenyegette, hogy fogja be a nagy száját. Pedig állítólag, Katynek nagyon tetszik az ötlet, hogy Gésák által inspirált esküvői ruhája legye, tehát Tokió elég esélyesnek tűnik.

Az biztos, hogy nem mindennapi esküvő lesz. Mit szóltok?

Szólj hozzá!

Címkék: katy perry russel csajos pletyka blog pletykás lányok gossip sisters

A bejegyzés trackback címe:

https://gossip-sisters.blog.hu/api/trackback/id/tr331929286

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása