Twilight: Breaking Dawn - Hajnalhasadás - A film 2011-ben a mozikban

2010.04.15. 09:27 S.Spielberg

KIKAPCS- Mozi Stephenie Meyer Twilight könyvsorozatának negyedik és egyben utolsó darabja, a Breaking Dawn, megkapja az esélyet , hogy elkápráztasson bennünket nézőket, a filmvásznon is.

A negyedik rész, tervek szerint a Harry Potterhez hasonlóan, két részre lesz bontva.

Amit eddig hallani lehetett:

-Bár Gus Van Sant (Milk, Good Will Hunting) és Sofia Coppola (Elveszett jelentés, Marie Antoinette) voltak esélyesek a film rendezésének elnyerésére, az első számú befutónak mégis Bill Condon (Gods and Montsters,Kinsey-Mindenki másképp csinálja, Dreamgirls) tűnik. (Deadline)

- A Felolvasó (The Reader) rendezője Stephen Daldry is bekererült a film renezését elnyerhető rendezők "klubjába", talán azért, mert minden általa eddig rendezett film Legjobb rendezői Oscarra lett jelölve. (LA Times)

- Kristen Steward, Robert Pattison és Taylor Lautner már mind aláirták a szerződést, a film forgatásának kezdete idén őszre várható.

A Breaking Dawn története:
Eljön a Nagy Nap, az esküvő napja, ahol Bella és Edward kimondja a boldogító Igent, majd nászútra indulnak. A cél Isle Esme, ahol a fősuli kezdetéig maradhatnak. Edward enged Bellának, és beváltja ígéretét… A mézes hetek alatt Bellát rémálmok gyötrik egy kisgyerekről, akit meg kell védenie a Volturitól. Hamarosan rájön, hogy a gyermek az álmából valósággá válik… Bellának nemcsak a Volturival kell megküzdenie (hiszen nem létezhet halhatatlan gyermek), hanem a saját szomjával, “újszülöttségével” is.

Interjú az irónővel itt

 

Szólj hozzá!

Címkék: film mozi twilight robert pattinson kristen stewart breaking dawn taylor lautner hajnalhasadás csajos pletyka blog pletykás lányok gossip sisters

A bejegyzés trackback címe:

https://gossip-sisters.blog.hu/api/trackback/id/tr161922777

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása