Krimi-ajánló

2010.04.10. 11:45 SteffiBabu

 

 

 

Manapság elég sokan néznek krimiket a tv-ben.Bár vagy ezerféle létezik,ha nem tudod melyiket válaszd itt a segítség:van amibe érdemes belenézned!

Monk-a flúgos nyomozó

A sorozat főszereplője a kissé bogaras nyomozó,Adrian Monk ,aki (valljuk be) nem mindennapi módon olja meg a különböző rejtélyeket.
Az Emmy és Golden Globe-díjas sorozat igazi kikapcsolódást nyújt,inkább vicces mint félelmetes krimi.Tony Shalhoub nagyot alakít benne.
Ha nevetni szeretnél,de azért a "nyomozást" is szereted mindenképpen nézz bele!

 

 

CSI : Miami

A CSI erősebb idegzetűeknek ajánlott.Érdekes megoldások,tökéletes nyomozói munkával minden rejtély megoldódik.Valahol 12-es  valahol 16-os korhatárral vetítik.Aki krimifan,az biztosan látta már,aki nem az nézze meg az izgalmas nyomozások miatt.

Összesen 8 évad van,Magyarországon most megy a tévében az Rtl-en hétköznap 20:15-től,a Cool-on mindennap (pl:14:15-től dupla epizóddal és 19:30-tól)

 

 

 

Psych-dilis detektívek

 

A történet a "látnok" Shawn Spencer és barátja Gus kalandjait mutatja be. Céljuk,hogy minél több relytéjt megoldjanak,és a rendőrség elismerje őket.Sok vicces jelenet, próbálkozás,blöff és végül előbukkan a valódi látnoki tehetség. James Roday szuperül játszik.Azoknak ajánlott akik értékelik a vígjátékot(szeretnek nevetni),és a krimi sem áll messze a szívüktől.

 

Szólj hozzá!

Címkék: krimi ajánló sorozat

A bejegyzés trackback címe:

https://gossip-sisters.blog.hu/api/trackback/id/tr791909339

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása