Robert Pattinson Budapesten!

2010.03.28. 18:47 lagirl

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, akkor már rohannék is ki a Deák térre!! :D

Robert Pattinson megérkezett Budapestre Minden különösebb felhajtás nélkül, szombaton megérkezett Budapestre az Alkonyat- filmek első számú tini sztárja, Robert Pattinson.

Ráadásul jó hír a szemfüles rajongóknak, hogy akár életnagyságban is megcsodálhatják a sztárt, ugyanis vasárnap a délelőtti óráktól kezdődően már az Andrássy úton forgatják, legújabb filmjét a Bel Ami-t.

Korábban szóba került, hogy Declan Donellan filmjének másik két főszereplője, Uma Thurman és Cristina Ricci is hazánkba látogat, de arról, hogy ők is megérkeztek-e már, vagy esetleg csak később csatlakoznak a stábhoz, egyelőre nem érkezett hír.

A Guy De Maupassant Szép fiú című regényéből készülő dráma forgatókönyvét Rachel Benette írta, a történet pedig egy olyan csóró újságíróról szól, aki a leggazdagabb párizsi hölgyek révén igyekszik felkapaszkodni a társadalmi ranglétrán.

A Bel Ami premiere a jövő év első felére várható.


Ha valakinek sikerül fotót készíteni, küldje el és kirakjuk a blogba!

Rajongókkal a ferihegyi reptéren:

 Robert egy rajongóvál a londoni Gatwick reptéren, úton Budapest felé:

 

Szólj hozzá!

Címkék: budapest twilight alkonyat robert pattinson csajos pletyka blog pletykás lányok gossip sisters

A bejegyzés trackback címe:

https://gossip-sisters.blog.hu/api/trackback/id/tr491875467

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása