Zac Efron és Vanessa Hudgens összeházasodnak?

2009.08.17. 17:58 lagirl

Ha épp már épp unnánk a Robsten pletykákat, akkor forduljunk a másik álompár, Zac Efron és Vanessa Hudgens felé.

Fotó:Posh24

Legújabb hírek szerint bizony a High School Musical két sztárja, a 20 éves Vanessa és a 21 éves Zac összeházasodnak.

A hírt Vanessa a hétvégén jelentette be, és mint mondja, az esküvő időpontját ameddig csak lehet, titokban szeretnék tartani.

Nos, mit gondoltok erről, tényleg lesz nagy Disney esküvő vagy csak felfújt bulvár hír? 

2 komment

Címkék: zac efron high school musical vanessa hudgens csajos pletyka blog pletykás lányok gossip sisters

A bejegyzés trackback címe:

https://gossip-sisters.blog.hu/api/trackback/id/tr541877719

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

salgagreta 2009.08.18. 20:05:32

ez a leg jobb hír aki8knek bejön zac és vanessza akiknek nem jönek be azok nak rosz a hír de nekem tetszik azért mert nekik szurkolok nagyon jó lenne mert nagyon össze ilenek vanessza nagyon szép zac meg nagyon jó képő és a rajongóknak nagyon tetszik főleg a lányoknak de vanak olyan fiúk akik zacetutánozák mert látam olyan videót amiben zacet bróbákták utánozni de az ő hángját lehetett halani mert csak tátogtak tudni ilik hogy senki nem tudja ojan jól utánozni zacet mint ő sajnálom azokat akik olyanak hiszik magukat mint mert olyan jól senki nem olyan jó képű mint ő de azoknak akiknek barátja van azoknak a barátjuk van azoknak a barátjuk a leg jobb képű. eltértünk a tárgytól végül ez a nap leg jobb híre a rajongóknak örülök hogy írhatam erre az oldara sziasztok rajongók

Ismeretlen_105437 2009.08.18. 20:12:31

Köszi, hogy írtál! :) Én is drukkolok nekik!
süti beállítások módosítása