Hilllary Duff így lesz pletykás csaj

2009.08.06. 13:11 lagirl

Már meséltem Nektek Hillary Duff-ról, hogy a Gossip Girl sorozatban fog szerepelni. A People magazinban találtam egy képet róla, hogy így néz majd ki:

Igazából imádom a feketét és az aranyat, főleg együtt, de ez a ruha kicsit fura, olyan függönyös. Mondjuk ettől eltekintve elegáns, vagyis olyan Upper East Side-os. A Diet Coke meg rettentő indokolt a képen!!

Jajj csak legyen már sorozat is, ne cssak képek, vááárjuk!!! Nyugi, nincs messze tényleg. Szept. 14.

Jaaa, hamár erről szól a bejegyzésem. Tegnap életemben először belenéztem a magyar változatba, a Pletykafészekbe, és neeeeeeeeee.  Alapból a Gossip Girl hangja nagyon gáz, olyan nyávogós, ami az eredetiben baromira nem olyan, mert az ő hangja inkább szexi. Aztán ez a duma, hogy ő a pletykacica, jajj nekem. Kiváncsi voltam, hogy az XOXO-t hogy fogják lefordítani, és ettől, hogy "Csók, puszi, a pletykacica' - bocs ha nem idézek pontosan - kirázott a hideg komolyan. Mondjuk ez nehéz, mert tényleg azt jelenti, de azért angolul kissé jobban hangzik. Na már megint ott tartok, nézzétek felirattal!!!!

Szólj hozzá!

Címkék: gossip girl hillary duff csajos pletyka blog pletykás lányok gossip sisters pletyka blog

A bejegyzés trackback címe:

https://gossip-sisters.blog.hu/api/trackback/id/tr171877611

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása